Vlakbij Leuven en toch in't groen

DE VLIERE | Kessel-Lo

Vlakbij Leuven en toch in't groen

Laat je verrassen door dit stijlvolle wooncomplex op één van de grote invalswegen van Leuven. “De Vliere” is een kleinschalige residentie met 8 appartementen met 1 of 2 slaapkamers, prachtig gelegen, op amper 2 km van het station van Leuven en 3,5 km van de Oude Markt. En toch hebt u het gevoel om in het groen te wonen. Het gebouw staat in een ruime tuin, met zuidelijk georiënteerde terrassen die uitkijken over de velden. Meer nog, koop nu uw appartement aan een verlaagd BTW-tarief van 6% ipv. 21%. Neem contact met ons op voor alle informatie omtrent de voorwaarden.

8 stijlvolle appartementen met één of twee slaapkamers

11 ondergrondse staanplaatsen, een autolift en een fietsenstalling voor 8 fietsen

2 privé bergingen in de kelderverdieping

Ruim terras Alle appartementen hebben een ruim terras. De gelijkvloerse appartementen hebben een eigen tuin.

Centraal gelegen op de Diestsesteenweg 498/500 in Kessel-Lo, Leuven

Appartementen:
Prijzen van 250.000 € tot 394.000 €
1 tot 2 slaapkamers
Oppervlaktes van 50 tot 105 m2

logo Grondig

0475 40 08 22
info@grondigprojectbouw.be

logo project partner

016/603000
info@immo3000.be

Een zonnige investering

Een zonnige investering De zon staat centraal in het ontwerp van “De Vliere”. Met een achtergevel die uitgeeft op het zuiden, een grote tuin en de velden van Kessel-Lo. Uw terras staat letterlijk in het zonnetje. Op de tweede verdieping worden de terrassen aangevuld met groene daken. De gelijkvloerse appartementen hebben een eigen tuin. Het gebouw komt op een flinke afstand van de weg, met een groene buffer ervoor. Uw wagen kan, via een autolift, probleemloos parkeren in de kelderverdieping.

Uw comfort staat centraal

Uw comfort staat centraal Er zijn 8 appartementen beschikbaar, verdeeld over 3 woonlagen, ingeplant in een grote tuin. Er zijn 4 kleinere flats voor jonge koppels of starters met één slaapkamer en 4 grotere appartementen voor wie meer ruimte nodig heeft. Alle appartementen worden ingericht naar uw persoonlijke smaak. Heeft u speciale wensen, laat het ons weten.

Een fantastische investering

Een fantastische investering Een appartement in “De Vliere” is meteen ook een ideale investering. Leuven, met zijn universiteiten en de talloze spin-offs ervan, zorgt voor een groot verloop van hoog opgeleide professionelen. Zij huren maar wat graag een appartement in het groen.

Energievriendelijk

Energievriendelijk Alle appartementen worden opgetrokken volgens de strengste bouwrichtlijnen en isolatienormen, met een energieprestatiepeil lager dan E 30. Zo wordt uw appartement BEN (Bijna Energie-Neutraal). Met een ligging op het zuiden, is het dak ideaal voor zonnepanelen: goed voor uw elektriciteitsfactuur. Groene daken en de nieuwste isolatiematerialen zorgen voor minimale verwarmingskosten. Een ventilatiesysteem C+ doet aan vraaggestuurde ventilatie op basis van van vochtigheidssensoren. Het is immers uw comfort van morgen dat telt.

Vlakbij de bruisende studentenstad, zonder de hinder ervan.
“De Vliere” bevindt zich op één van de minder grote invalswegen van Leuven: de Diestsesteenweg. Dat scheelt hem in verkeer. De nieuwbouwsite “De Vliere” ligt op amper 2 km van het station van Leuven, met een bushalte vlakbij. In het station van Leuven heb je aansluitingen op tal van interregio- en intercity treinverbindingen. Elk uur is er wel een verbinding richting de luchthaven van Zaventem. Als u vaak de baan op moet, bent u zo op de ring rond Leuven en dus ook op de E40 of de E314.

locatie DE VLIERE

Een dorp dat leeft
Een bakker, een warenhuis, een vishandel of een apotheker, u vindt het allemaal vlakbij. Ook om te ontspannen heeft Kessel-Lo tal van troeven: de sporthal en het zwembad zijn op wandelafstand en het Heuvelhofpark of het Provinciaal Domein Kessel-Lo, met zijn vijvers en bossen, zijn ideaal om tot rust te komen. Leuven is een bruisende stad die heel wat te bieden heeft op cultureel en sportief vlak. De Oude Markt van Leuven ligt slechts op 3,5 km. Kessel-Lo heeft zijn eigen kleuter- en lagere en middelbare scholen en de Leuvense universiteit vind je al op fietsafstand. Gewoon een fantastische plaats om te wonen.

Een stijlvolle afwerking

locatie DE VLIERE

Gevels

locatie DE VLIERE

Gelijkvloerse verdieping

locatie DE VLIERE

Eerste verdieping

locatie DE VLIERE

Tweede verdieping

locatie DE VLIERE

De Vliere in vogelvlucht

locatie DE VLIERE
locatie DE VLIERE
locatie DE VLIERE

Beschikbaarheid

NR. TYPE SLAAPKAMERS OPP. M2 OPP. TERRAS M2 OPP. TUIN M2 VERKOOPPRIJS STATUS
0.01 Appartement 2 104,11 20,81 2.965 VERKOCHT
0.02 Appartement 1 79,12 27,74 85,85 VERKOCHT
0.03 Appartement 2 98,23 14,25 112,23 VERKOCHT
1.01 Appartement 1 79,89 20,98 VERKOCHT
1.02 Appartement 1 58,44 22,12 VERKOCHT
1.03 Appartement 2 99,14 15,94 VERKOCHT
2.01 Appartement 2 107,27 16,2 VERKOCHT
2.02 Appartement 1 65,94 6,48 VERKOCHT
Download Lastenboek

Op zoek naar uw droomwoning?

Wie houdt nu niet van cookies