3 nieuwbouwwoningen in het landelijke Meensel-Kiezegem

3 woningen | Meensel-Kiezegem

Uw groene uitvalsbasis in het Hageland

Alle comfort en rust op een boogscheut van “Het Gouden Kruispunt”, ideaal gelegen op het kruispunt van de verbindingswegen tussen Leuven - Diest en Aarschot - Tienen. Dat geeft meteen aan hoe centraal u kan gaan wonen. Dit project bestaat uit 3 nieuwbouwwoningen, die sleutel op de deur afgewerkt worden, waarbij u kan kiezen uit een hoge kwaliteit van afwerking.

3 woningen, waarvan één vrijstaande en twee halfopen bebouwingen.

Elke woning heeft een carport met tuinberging achter in de tuin.

Elke woning heeft een eigen tuin die uitgeeft op de achterliggende velden.

Landelijk gelegen op de Gabbeeksesteenweg 88 in Meensel-Kiezegem.

logo Grondig

0475 40 08 22
info@grondigprojectbouw.be

logo project partner

016 50 30 00
info@immo3000.be

In de velden en toch centraal

In de velden en toch centraal De Glabbeeksesteenweg verbindt Kiezegem met St.Joris-Winge. Uw woont aan de rand van het dorp in agrarisch gebied, maar op slechts 2 kilometer van het centrum van St.Joris-Winge. Uw rust is verzekerd, maar uw bereikbaarheid ook. U bent zo op weg naar Leuven, Aarschot, Diest of Tienen.

Uitzonderlijke afwerking

Uitzonderlijke afwerking Bij het ontwerpen van uw woning hebben we erg veel aandacht besteed aan de lichtinval, de open ruimte en uw leefcomfort. De hoge kwaliteit van afwerking is kenmerkend voor deze woningen aangezien de materialen gekozen kunnen worden bij volgende leveranciers: Facq, Kovera,... U koopt niet alleen uw droomwoning, maar ook uw favoriete badkamer en keuken.

Energievriendelijk

Energievriendelijk Alle woningen worden opgetrokken volgens de strengste bouwrichtlijnen en isolatienormen, met een energieprestatiepeil lager dan 30. Zo wordt uw woning BEN (Bijna Energie-Neutraal). De woningen worden voorzien van zonnepanelen en een warmtepomp om uw energiefactuur zo laag mogelijk te houden.

Groener dan u denkt
Meensel-Kiezegem is nog steeds een landelijke gemeente in een groene omgeving. Eenmaal als je het “Gouden Kruispunt” links laat liggen, beland je in een heuvelachtig landschap. Op de zacht glooiende hellingen is er nog heel wat open ruimte. Laat u verrassen door de wijde vergezichten en de prachtige loofbossen. Achter het kasteelpark strekt zich een 70-hectaren groot golfterrein uit in het groen en de vele fiets- en wandelpaden nodigen uit om volop te sporten of gewoon te genieten van deze prachtige omgeving.

locatie 3 woningen

Een centrum van activiteit
Met “Het Gouden Kruispunt” vlakbij hebt u een erg groot aanbod van speciaalzaken voor ieders smaak en budget. St. Joris Winge is een erg levendig centrum, met ruimte voor sport en ontspanning, cultuur, handel en lokale economie. Het heeft zijn eigen kleuter- en lagere school en een sporthal. De gemeentelijke academie voor Muziek, Woord en Dans is er gevestigd en het Gemeenschapscentrum “De Maere” geeft aan het dorp een extra culturele drive. Het is er goed wonen.

locatie 3 woningen

Inplanting

locatie 3 woningen

Gelijkvloerse verdieping

locatie 3 woningen

Eerste verdieping

locatie 3 woningen

Het huis van uw dromen?

locatie 3 woningen
locatie 3 woningen
locatie 3 woningen

Beschikbaarheid

NR. TYPE SLAAPKAMERS OPP. M2 OPP. TERRAS M2 OPP. TUIN M2 VERKOOPPRIJS STATUS
Woning 1 Huis 4 175 586 402.360,00 € VERKOCHT
Woning 2 Huis 4 165 473 381.450,00 € VERKOCHT
Woning 3 Huis 4 175 1240 437.120,00 € VERKOCHT

Op zoek naar uw droomwoning?

Wie houdt nu niet van cookies