Een eigen huis en tuin in het landelijke Bierbeek

3 woningen | Bierbeek

Een eigen huis en tuin in het landelijke Bierbeek

Misschien hebt u altijd al gedroomd van een huis met een tuin in een groene omgeving. En toch ideaal bereikbaar, op een boogscheut van Leuven en met de oprit van Haasrode vlakbij. Grondig bouwt 3 stijlvolle woningen in Bierbeek. De huizen liggen op een helling, met het laagste niveau aan de straatkant, voor de inkom en uw garage. De eerste verdieping is meteen de leefverdieping, die uitgeeft op het niveau van de tuin. Verder hebt u nog een verdieping met de slaapkamers én een zolderverdieping, waar u later nog een zolderkamer van ka maken.

3 gezinswoningen, waarvan 2 halfopen bebouwingen en 1 gesloten bebouwing. Die laatste heeft een rechtstreekse doorgang naar de eigen tuin.

Elke woning heeft een garage op straatniveau.

Voor elke woning is er een kelderberging en een zolder.

Terras en tuin. Elke woning heeft een ruim terras en een tuin, die uitgeeft op de achterliggende velden.

Landelijk gelegen in de Dreefstraat2, 3360 Bierbeek.

Woningen: prijzen van 475.000 - 445.000 €

logo Grondig

0475 40 08 22
info@grondigprojectbouw.be

Bergop

Bergop De 3 woningen worden gebouwd op een natuurlijke helling, met het laagste niveau aan de straatkant. Dat gebruiken we voor de inkom van uw woning en een ruime garage, waar u naast uw wagen, ook een aantal fietsen kwijt kan. U vindt er ook een kelderberging en een toilet.

Leven op niveau

Leven op niveau De leefruimtes bevinden zich op de eerste verdieping, op het niveau van de tuin. Met een ruim terras en een tuin die uitkijkt over de velden, kunnen we echt spreken van “groencomfort”. U zal er zich meteen thuis voelen. Elke woning heeft een ruime woonkamer met een perfect afgewerkte open keuken en een eethoek. Relaxen kan u in uw zitruimte. De woningen hebben 2 of 3 slaapkamers en zijn tot in de puntjes afgewerkt met hoogstaande materialen. U hebt zelfs de mogelijkheid om de zolder om te bouwen tot zolderkamer.

Energievriendelijk

Energievriendelijk Alle woningen worden opgetrokken volgens de strengste bouwrichtlijnen en isolatienormen, met een energieprestatiepeil lager dan 30. Zo wordt uw woning BEN (Bijna Energie-Neutraal). Dankzij de zonnepanelen en de warmtepomp wordt uw energiefactuur een heel stuk lager. Dat is goed voor u én voor het milieu.

locatie 3 woningen

Een ideale uitvalsbasis
Bierbeek ligt vlak bij Haasrode en de universiteitsstad Leuven, met de verschillende researchparken en een vlotte verbinding naar Brussel. Waar u in de toekomst ook zal werken, u bent er vlakbij. Bierbeek is een mooie landelijke gemeente op de taalgrens, tevens is het de toegangspoort tot het Hageland. Het Meerdaalwoud en de vierkantshoeven zijn kenmerkend voor onze gemeente. Kinderen kunnen er naar school of naar de plaatselijke kunstacademie. Bierbeek beschikt over uitgestippelde wandelingen, fietstochten en organiseert regelmatig activiteiten met betrekking tot de eigenheid van onze gemeente. Bijvoorbeeld de activiteiten rond de biermaand. Bierbeek is ook de thuisbasis van Cultuurcentrum de Borre.

locatie 3 woningen

Inplanting

locatie 3 woningen
locatie 3 woningen
locatie 3 woningen
locatie 3 woningen
locatie 3 woningen

gevels

locatie 3 woningen
locatie 3 woningen

Beschikbaarheid

NR. TYPE SLAAPKAMERS OPP. M2 OPP. TERRAS M2 OPP. TUIN M2 VERKOOPPRIJS STATUS
Woning 1 2 21,30 582 VERKOCHT
Woning 2 Huis 3 194 21,81 387 445.000,00 € VERKOCHT
Woning 3 Huis 2 200 21,99 627 475.000,00 € VERKOCHT

Op zoek naar uw droomwoning?

Wie houdt nu niet van cookies